Vinum Coriovallum
Bestuur onderafdeling Vinum Coriovallum
Wijnclub bestaat al 34 jaar: daar moet op gedronken worden!
Ben je een liefhebber van wijn? Wil je meer weten over wijnlanden en wijnsoorten? En vind je het gezellig om bij te kletsen met collega’s? Word dan lid van de Wijnclub!
Vinum Coriovallum
Dat is de naam van de Wijnclub als onderafdeling van de PV. Al 34 jaar lang en met zo’n 40 leden organiseert de Wijnclub activiteiten rondom wijn en alles wat daarmee te maken heeft.
Gezelligheid is troef
Een keer per maand is er een proeverij ‘in huis’. Tijdens zo’n proeverij staat een bepaald wijngebied of wijnsoort centraal. De gastheer van die avond vertelt over de wijnen die op het menu staan. En niet onbelangrijk: vervolgens worden de wijnen geproefd. De collega’s van Sodexo zorgen altijd voor brood en bijpassende kaas. Zo’n 30 collega’s doen mee aan deze maandelijkse proeverij.
Een keer per jaar speciale avond
In een kookstudio vindt dan de culinaire proeverij plaats. De deelnemers (max. 30) mogen eerst zelf aan de slag door hun kookkunsten te laten zien. Daarna wordt het zelfgemaakte eten lekker opgegeten. Natuurlijk onder het genot van bijpassende wijnen.
Bestuur onderafdeling Vinum Coriovallum
Wijnclub bestaat al 34 jaar: daar moet op gedronken worden!
Ben je een liefhebber van wijn? Wil je meer weten over wijnlanden en wijnsoorten? En vind je het gezellig om bij te kletsen met collega’s? Word dan lid van de Wijnclub!
Vinum Coriovallum
Dat is de naam van de Wijnclub als onderafdeling van de PV. Al 34 jaar lang en met zo’n 40 leden organiseert de Wijnclub activiteiten rondom wijn en alles wat daarmee te maken heeft.
Gezelligheid is troef
Een keer per maand is er een proeverij ‘in huis’. Tijdens zo’n proeverij staat een bepaald wijngebied of wijnsoort centraal. De gastheer van die avond vertelt over de wijnen die op het menu staan. En niet onbelangrijk: vervolgens worden de wijnen geproefd. De collega’s van Sodexo zorgen altijd voor brood en bijpassende kaas. Zo’n 30 collega’s doen mee aan deze maandelijkse proeverij.
Een keer per jaar speciale avond
In een kookstudio vindt dan de culinaire proeverij plaats. De deelnemers (max. 30) mogen eerst zelf aan de slag door hun kookkunsten te laten zien. Daarna wordt het zelfgemaakte eten lekker opgegeten. Natuurlijk onder het genot van bijpassende wijnen.
Contactgegevens
Contactpersoon: Eddie Langeweg
Contributie: € 27,50 leden PV (per jaar), € 51,50 partner (per jaar) Locatie: Personeelsrestaurant Dinger Tijdstip: 1x per maand op maandagavond 19.30 – 22.30 uur |
Bestuur
Voorzitter: Ad Meisters
Secretaris: Eddie Langeweg Penningmeester: Huub Bergsma (huub_bergsma@hotmail.com) |